Sørlandsgalloppen 2014 Dag4 Jaktstart H17B (06/07/2014)
Category: Konkurranse
Map/area: Evje Evjemoen Listeinsfjell
Organiser: Otra IL - http://www.otrail.no/index.php?sid=9
Country: Norge
Discipline: Orientering
Distance: 3.06 km
Time: 22:02
Average HR: 163
Maximum HR: 177
Min første virkelig jaktstart - vel har prøvd før men langt bak, denne gangen var det jeg som skulle jaktes. Etter 2 dagers løping (første dagen telte ikke med) så ledet jeg med litt over 3 min på 2 konkurrenter.

Litt smånervøs (bare litt lett kiling i magen - artig). Som vanlig i en konkurransesituasjon så er jeg skikkelig PÅ. Full fokus og jeg løper et bra løp rett og slett. Gjennomfører på nesten 8km/t.

Det litt artig er at jeg faktisk blir slått på søndagens løp i løpets individuelle tid - enda så godt jeg løp. Nils Tore slår meg med 3 sek - bra løpt av han!

Som du ser på tracket så var det lite og finne av feil - men når man får til å løpe bedre så legger man lista høyere. Så for å plukke litt.

Løper litt nølende til post 1 - men rett i. Føler at jeg ikke har stålkontroll - bare delvis kontroll. Igrunnen en følelsen jeg har i store deler av løpet. Gjennomfører som planlagt til post 2 - selv om det også her er litt nøling.

Merker at jeg er skikkelig konsentrert og fokusert. Til 3 får jeg en litt høyre og venstre sving som vel koster 10-15sek i kombinasjon med nølingen. 4 best strekktid for dagen som var den dårligst relativ strekkplassering - alle de andre var topp 3.

Til 4 velger jeg sti øst for streken og dette funker bra, beste strekktid, selv om jeg nøler litt inn i posten, og svinger litt langt øst. Til post 5 har jeg ikke nok kartkontakt og løper feil side av stien, men "kolliderer" med vannet og får tatt meg inn. Er i tvil om beste variant på 5 post - som er vanskelig inne i det grønn. Velger og "safe" litt ved å senke farten og få kontroll på kollene som ligger sydvest av sirkelen - funker ok og får tatt posten greit og er fornøyd så langt.

Velger og ta høyre inn i 6 post, nølingen rett før var fordi posten lå "gjemt" fra min vinkel men får nå plukket den greit. Litt nølende løping til 7 , men får fanget den også. Vingler litt på vei til stien til 8 men kjenner at jeg har kontroll og ser enden på løpet uten kontakt med andre i klassen. Plukker 8 og velger "safe" stien og ta 9 over det gule.

Rett i 9 og fokus på retning ut til 10, kjenner at jeg har presset sånn passelig og klart og ligge på grensa men med kontroll i hele løpet. Imponert over Nils Tore som får til et løp hvor han slår meg med 3 sek på dagens løp. Jeg kunne forøvrig spurtet litt til men så ingen konkurrenter og trodde jeg ledet så da "tok jeg det litt med ro"...

Bra gjennomført konkurranse - løpet i seg selv er vel 9 av 10.. :)
Hide comments (1)
Mads: Gratulerer med sammenlagtseier og bra løping, morro !
Post new comment
Save
 
Sørlandsgalloppen 2014 Dag4 Jaktstart H17B (06/07/2014)