BSK by Night Sandbakken (29/10/2013)
Category: Konkurranse
Map/area: Oslo Sandbakken Syd
Organiser: Bækkelaget SK
Country: Norge
Discipline: Orientering
Fartsfylt dag i skogen. Jeg hadde som vanlig meldt meg på i "lett løype klassen". Og plan var som vanlig og få løpt litt fort også evt ta en ekstra runde. Så som gjort. Egenløype er gul på kartet mens ekstraløypa er Rosa ringer med orange track.

Først del
S-1 Leser meg ikke inn på karte på forhånd selv om jeg kunne, ønsker å få litt likt som konkurranse. Plan-Følge sti gjennom startpost og forsøke og få opp farta. Se om jeg rekker å lese av postbeskrivelsen. Gjennomføring- grei start men litt nøling, usikker på hvor lett synelig postene henger og derfor ikke full gass.

1-2 Plan-Kjøre på farta på stien, litt mer gass. Gjennomføring- får litt bedre fart men forsatt nøling og sikkert 5-10sek for sakte iforhold til det jeg burde.

2-3 Plan-Okey postene henger i synsfelt, her må jeg få opp farten. Gjennomføring-Føler jeg får opp farta på strekket litt bedre. Løper noe lengre enn fra start og til 2 og summert tid på de strekkene var ca 2.05 mens jeg har 1.50 på dette. Okey.

3-4 Plan Kjør W-PIL på komasset, lene meg mot høyden syd, skli over Nord ved åpen myr og i posten. Gjennomføring- Grei kurs , løper meg litt fast i starten ved det grønn- løsner utover på strekket og føler nesten at jeg har fart og kontroll inn i posten via det tørre rett nord øst for åpen myr.

4-5 Plan- PM sa bløtt område så jeg ville følge draget i kanten. Gjennomføring- føler at jeg til en viss grad klare og holde farten oppe. Finner okey fremkommelige partier. Og går rett i.

5-6 Plan- Følge bekken, dra inn Vest før det grønne, snu nord på stien og i posten. Gjennomføring-Som planlagt.

6-7 Plan Stien rett Nord- også venstre inn i posten. Gjennomføring-Løper fort ut av posten, misser stien Nord og skjønner at jeg har løpt feil, velger og presse på fremfor å snu, fyker gjennom startområde som ei forvilla ku...lol Treffer posten

7-8 Plan - holde gassen i bånn. Gjennomføring- klarer sånn nogelunde og gi gass men må nok senke farten litt mye for å ha pust til målgang.

8-M Plan-få løpt fort fort på veien rundt høyre, innbiller meg at jeg klare dette bedre enn ned bakken. Gjennomføring- grei fart ned nøler litt med å finnes selv målbukken.

Km tid på 8.22 og var greit nok, burde kunne komme under åtte om jeg hadde makset på bommen og ellers på nølingen (tror jeg ihvertfall). :)

Egenvurdering: 8 - for mye nøling og den stygge bomme trekker ned. Når man har lett løype er det stor fart som gjelder!

Del 2
Iden var og ta en post oppe i heia, det som var nest siste posten for de fleste. Runder rundt til min egen siste og drar opp derfra. Løper forsiktig men jevnt opp hele bakken til min egen post. Forsøker å få fart oppover lia men vanskelig terreng og jeg syns selv det går tregt. Men går rett i posten.

Øst pil på kompasset også var planen opp - ned -opp-ned-opp-ned osv. bortover til stien, kan jeg treffe stikrysset. Og det gjør jeg...

Til min egen 6 post fra første rundt og denne gangen sjekker jeg riktig veivalg til neste, og det var vel 30sek raskere.

Full fart bortover på veien til siste og denne gangen ville jeg teste rett ned - dette var nok 10 sek raskere.

Alt i alt en fin treningsøkt.. :)
Hide comments (2)
Anders: Dette var bra greier!
Bjørn Sverre Gulheim : Ja, men bommen fra 6-7 var jo litt stygg men så gikk det fort til å være meg.. smiler.. fant okey frem på andre runden også syns jeg, så fornøyd. spesielt med strekke tilbake til posten (rosa) syd for p6..
Post new comment
Save
 
BSK by Night Sandbakken (29/10/2013)