ITALIA 5 days - Day 2#5 Tonadico - Siror (05/07/2017)
Category: Konkurranse
Map/area: ITALIA - Syd Tyrol - Fiera di Primiero - Tonadico
Organiser: Primiero week - https://www.dolomiti3days.com/
Country: Italia
Discipline: Orientering
Distance: 3.56 km
Time: 24:16
Ny sprint i Italia i dag. Ligge i forkant, jobbe med meg selv og ikke falle nedpå. Det går greit i starten med unntak av en liten nøling til P1, jeg tror jeg løper beste gjennom helt tom. P8.

På vei til P9 klarer jeg å løpe inn feil vei, jeg var nok i overkant sliten og litt slapp med kartkontakten og da skjer det ting med en gang. Men klarer og ta meg inn, tidstap ca 25sek.

Etter langstrekket til P10 som stort sett var gamp var pulsen høy og selv om det går nedover til P11 så undervurderer jeg kartkontakten igjen og mister den litt, bommer inn i feil gate og bruker ca 25-30sek på å ta meg inn og finne posten. Til P14 velger jeg høyre og går litt opp bakken for å ha puls til ikke å bomme mer, begge deler høyre er nok saktere enn venstre og gåingen min koster nok bortimot 15 sek. Han som jeg slår med 1sek på resultatlista var ca 20sek før meg på dette strekket. Inn til mål via P15 klarer jeg og holde bra i det og har litt igjen til spurten.

Greit gjennomført løp selv om jeg gir bort 1min i forhold til maksløp. En liten digresjon Richard som var ca 3.40min foran meg igår slår jeg med et par sekunder mer i dag... :) Vel han bommet selvsagt mer enn meg for han har større fart. I morgen skal vi ut i terrenget og da får vi håpe jeg klarer og holde i det! Snakkes i skogen!
Hide comments (1)
Håkon: Dette er jeg glad jeg ikke er med på. Hadde trengt sykkel til 10.post...
Post new comment
Save
 
ITALIA 5 days - Day 2#5 Tonadico - Siror (05/07/2017)