Blodslitet 2016 HÅ 8km (22/10/2016)
Category: Konkurranse
Map/area: Østfold Kråkerøy
Organiser: Fredrikstad Skiklubb - http://www.fsk.no/orienteri
Country: Norge
Discipline: Orientering
Distance: 9.65 km
Time: 105:39
Average HR: 107
Maximum HR: 187
Blodslitet 2016 .. vel uten særlig trening siste 2-3ukene og familiære ting var det med litt blanda følelser jeg skulle teste formen denne høstlørdagen.

Plan A - løpe ut og følge fellestarten og køen lengst mulig. Det er så stor gevinst på å ligge i en kø at alt annet går i maur tempo.. Jeg han med til første post.. til andre.. phuu. og til 3. og sånn nogelunde til 4 også.. selv om et par kjent på dette tidspunktet hadde passert meg.. til 5 (som jeg viste var gaflingsposten) hang jeg så vidt med noe som lignet en kø.. men så går jeg ut på gal side av kollen ved gaflingsposten og vips var jeg av..

Jeg slet med å finne frem til Post 6, og alt håp om å ha en rygg eller 2 forsvinner.. når jeg etter 2-3min bomming finner post 6 får jeg et par rygger til p7 og P8 (folk på slutten av sine gaflinger) og til P9 var jeg totalt alene. Og slik var det resten av løpet... hvilket ikke er særlig effektivt i et fellestartløp og da går det for mye tid.

Jeg bommer 1-1,30m til P9 da jeg kommer litt for langt syd.. nølende til P10.. og slik nøling forsetter det med. Jeg kjenner meg også ute av form og sliter meg gjennom..

Gjennomfører sånn nogelunde greit til P12, til P13.. usikker på beste veivalgt il P14 men følte ikke at det jeg gjennomførte ble for ille. Til P15 begynte jeg og bli enda mer sliten, og på dette tidspunktet så går og løper jeg om hverandre hele tiden.. har rett og slett ikke fysikk til noe annet. Til P16 velger jeg en rute som kanskje ikke var raskest men jeg gjennomførte ihvertfall planen.

Feil og unøyaktig kurs ut mot P17 og jeg taper nok 1 min på veivalget. Ved P17 og til mål treffer jeg en del andre løpere men er ikke helt forberedt på skifte til fellesstart så jeg vingler litt som en mellomting. Bommer litt på P18 pga dette. Og småjogger inn... nokså sliten og det mest positive må vel være at jeg har gjennomført - vil vel gi meg selv en 3 på en skala fra 1 til 10.. Selvsagt blant annet pga av dårlig fysisk form for dagen.. :) Det må bare trenes mer .. ikke sant? :)
Hide comments (1)
GH : Bra orientering, men farten ser ut til å ha vært laber. Skjønner at det er blitt lite trening i det siste. Håper du får treningsånden over deg igjen. Mye morsommere å løpe hvis beina kjennes litt lette. Du er jo blitt en mye bedre orienterer i løpet av de siste årene. Håper på å fåen en bedre trent Bjørn Sverre til neste år.
Bjørn Henning
Post new comment
Save
 
Blodslitet 2016 HÅ 8km (22/10/2016)