Langtur'n H50k 7km Fellestart (25/10/2015)
Category: Konkurranse
Map/area: Hedmark Magnor
Organiser: Eidskog o-lag -http://www.eidskog-o-lag.no
Country: Norge
Discipline: Orientering
Distance: 7.87 km
Time: 55:14
Average HR: 165
Maximum HR: 184
Resultatlisten er ikke helt korrekt, den har ikke tatt hensyn til nullingstidspunktet. Riktig resultatliste ligger som PDF. Jeg ble nr 5 av 19. i klassen.

Men satte en solid rekord for egen kmtid i O-løp, jada det var fellestart og det var ikke for kuppert men dog. Jeg klarte og presse bra og faktisk løpe fra de andre som var rundt meg mot slutten og ikke minst avgjøre i spurten mot den eneste som var i nærheten og derved kom jeg rett før 6-7 andre.

Det var mye bra ved løpet. Jeg valgte dog feil inn til P3, her fulgte jeg en løper jeg ikke burde fordi veivalget var dårlig og vanskelig å gjennomføre bra. På den annen side så kom jeg etter P3 sammen med 2 andre jeg fulgte sammen med i nesten hele løypa. Jeg klarte så vidt og komme foran de 2 til P16 og fikk en liten luke på vei mot P18 men måtte stoppe litt (rødt før P18) fordi posten lå dypt i et hull og da tok de innpå og var i posten rett bak meg men jeg fikk luke over til P19 og derfra og inn så jeg meg ikke tilbake. Var sammen med Karl på P19 men holdt han greit bak meg inn til P20 og mål. Og derved ble dette et av mine beste oløp, både resultatmessig, tidsmessig og ikke minst følelsesmessig da jeg var veldig fornøyd med den mentale jobben jeg klarte og gjøre.

Jeg klarte å gjennomføre løpet med høy intensitet hele veien, snittpuls på 165, hvor jeg var over 180, ..ikke minst klarer jeg holde 5min/km på kilometeren fra 4,8 til 5,8km i tilbakelagt strekning og dette bidro nok mye til at jeg klarte og få den plassen jeg fikk og ikke minst tiden. Jeg husker at jeg var sliten og hadde lyst til å senke intensiteten men klarte da som sagt og jobbe meg gjennom og jobbe hele veien inn til mål...
Hide comments (1)
Audun B : Bra jobbet, BS! Bra å se at du holder koken!
Post new comment
Save
 
Langtur'n H50k 7km Fellestart (25/10/2015)