ORingen 2015 Borås E1 H50M (19/07/2015)
Category: Konkurranse
Map/area: Sverige Borås Marketappen
Organiser: ORingen - http://www.oringen.se/
Country: Sverige
Discipline: Orientering
Distance: 5.52 km
Time: 44:11
Average HR: 156
Maximum HR: 174
Første etappe av ORingen Borås 2015 og jeg fikk gleden av og vinne min første oringenetappe. Om du sjekker resultatlenken så velg klasse H50M.

Løpet var nokså bra - nølende løping til P1 av meg, jeg skjønner at det går ann og løpe en del fortere, men jeg kommer meg nå inn i posten - 20-30sek tidstap på nøling og dårlig kartkontakt.

Til P2 velger jeg en omgående rundt venstre. Jeg gjennomfører vel siste del av strekket best, litt vimsete løping i første del og litt nølende men ellers greit. Nøler litt inn i steinen som jeg nesten stryker forbi.

Til P3 - gjennomfører bra, går rett på kurs, har en liten kunstpause ved 2 steiner pga av dialog med et par løpere om posten.

Til P4 - tungt terreng men jeg styrer farten og løper med god kontroll, rett i posten. Både P3 og P4 hadde jeg beste strekktid og på dette tidspunktet så leder jeg løpet, med 3 min.

TIl P5 så sikrer jeg litt med løpsfarten, jeg holder litt igjen. Løper også på dette strekket best på siste halvdel av strekket. Går rett i posten.

Til P6 blir jeg litt fintet av en post i linja vår, jeg stempler til og med på den og ved kodesjekk ser jeg at dette er ikke min, må litt frem til men likevel får jeg beste strekktid.

Til P7 går jeg rett i. Beste strekktid.

Til P8 velger jeg omgående nede på jordet rundt huset. Usikker på om dette er best, men gjennomfører nokså greit.

Til P9 (siste post) - her får jeg dagens "bom" , dvs jeg bommer ikke men gjennomfører helt galt veivalg. Jeg får det for meg at jeg skal gjøre en tigerline, burde helt klart rundet tilbake til der jeg løp inn fra jordet på vei til P8.. Taper vel 1min+ .. men som sagt mye bra...

Nå gjelder det å følge opp...
Hide comments (1)
IvarM: Gode valg og ditto gjennomføringer underveis! Gratulerer! Fortsett å bruke og stole på kompasset når det trengs. ..og la deg ikke forstyrre av andre poster eller løpere, for det er mange av dem på O-ringen! ;-)
Post new comment
Save
 
ORingen 2015 Borås E1 H50M (19/07/2015)