VM testløp Publ 6,3km 150701 (01/07/2015)
Category: Konkurranse
Map/area: Buskerud Modum Krøtefoss
Organiser: Modum OL - http://modumorientering.no/
Country: Norge
Discipline: Orientering
Distance: 7.47 km
Time: 70:32
Average HR: 163
Maximum HR: 175
Spennende å få teste løypa til eliten! Jeg fikk en utfordring som jeg kanskje ikke klarte å løse for godt. Som første løper av publikum så fant jeg ingen stemplingsbukk på P2 -- Jeg leite og fikk det for meg at postskjermen var en dummy postskjerm siden dette var et VM testløp. Så jeg leita i de andre gropene uten og finne - det viste seg at bukken lå på bakken 1-2m fra postskjermen. Uten at jeg fant den når jeg leitet. Det gikk faktisk over 4min fra jeg var fremme på posten før jeg var på vei til neste - jeg regner ikke inn denne tiden så derved løpe jeg dette løpet på 66min.

Mye bra orientering men jeg var jaggu sliten på slutten og flere steder inni løpa. De røde områdene på tracket mitt viser jo hvor jeg har hatt "dårlig fremdrift" som regel fordi jeg var sliten og mindre av at jeg ikke hadde kontroll. Fra post 7 og over til P13-14 var noe av det fineste terrenget jeg har vært i.. det var en nytelse.. og morsomt og få det til..

Hadde en liten sving inn til P11 men ellers mye mye bra.. Greit å få testet seg ... Vi sees i skogen folkens :)
Hide comments (2)
Terje Mathisen : Du begynner å få tak på orienteringen, dette var mye bra! (Post-problemet på 2 ser jeg bort fra)
Bjørn Sverre Gulheim : Post problemene på 2 ser jeg bort fra for det kunne jeg ikke noe for, men takk skal du ha Terje. Jeg føler rett og slett at jeg har tatt steg i riktig retning og det er jo moro når man faktisk bruker tid og energi på mestring at det skjer noe eller hva? Det som gjelder er å bli mer stabil på den nivået jeg er på, og forsøke å utvikle meg videre både fysisk og ikke minst o-teknisk i fart. Jeg syns f.eks. sprintorientering er mye mer håndterbart nå enn bare for få år siden - og kanskje jeg kan komme ditt i skogen også.. Tusen takk for at du ser på kartet mitt og kommentarer og at du tar deg tid til å kommentere - det setter jeg pris på. :)
Post new comment
Save
 
VM testløp Publ 6,3km 150701 (01/07/2015)