O-festivalen 2015 - D3 Lang H17B 3,35km (28/06/2015)
Category: Konkurranse
Map/area: Oslo Sognsvann Nord
Organiser: Nydalen OL - http://nydalen.idrett.no/orientering/
Country: Norge
Discipline: Orientering
Distance: 3.77 km
Time: 31:10
Average HR: 165
Maximum HR: 175
85! som løp min løype og jeg var raskest i dag, jeg løp faktisk et av mine bedre oløp, kombinasjonen av og senke farten slik at jeg har kontroll til samtidig å løpe på var koden for meg idag...

Se tracket på kartet.. her er det mye bra..

Til P1 - nøler jeg litt selv om jeg burde hatt bedre kontroll på vannet øst for stien - du ser det på den røde delen av tracket, da det går sakte. Men tar meg inn og kommer meg til posten.

Til P2-her velger jeg å holde hardt i kompasset, kommer ned og opp og ned i myra. ser stien.. ser den andre kutter over og inn. Jeg trengte ikke løpe bortom stikrysset, men jeg syns det er dårlig av løpelegger og ikke klippe sirkelen her, mange vil kunne slite med å få et godt bilde her noe som vil kunne ødelegge siste sikre for noen.

P3-her også velger jeg kurs, først solid opp også ned igjen også tar jeg søkket inn og svinger litt venstre, blir veldig rolig tur nedover til steien som lå god ned og litt gjemt.

Jeg tror det var nødvendig for meg å ta ned farten så mye på disse 2 strekkene, for å ha kontroll i det grovkupperte med postplukk av begge poster inne i grønt. Det funket ihvertfall for meg.

P4-her var jeg usikker på om jeg burde løpe rett ned på den stor stien. jeg fulgte den lille et stykke og tok over, men da ble selv postplukking vanskelig. Jeg tror det er mye bedre og gå over på den store tidligere og derved forhåpentligvis få bedre kontroll med den stien. f.eks. søkke vest for den etter de 2 dobbelstiene som går vestover.. Også bare drar ned søkket og rett i skrenten. Jeg fikk jo en liten sving her ... og svingen koster meg boritmot 1 min faktisk. Så her var det klart forbedringspotensialet...

P5-tror jeg fant en grei trase til P5, utfordringen var posten som lå i forkant Kode 75,veldig lik detalje (kolle- hjelpekurve) og kode vår som var kode 76 øst for høydepkt, fort gjort og forveksle disse. Men jeg var heldig og hadde fokus på å sjekke kode og fikk lest meg inn hvor posten lå, men det gikk nok mellom 30sek og 45sek ..

P6-finner en grei trase ned til P6 men jeg kunne kanskje brukt den utydelige stien,men på den annen side, så fikk jeg holdt trøkket fremover og går rett i. Steinen lå godt skjult der ned.. men fant den greit.

P7- Her føler jeg at jeg fant en rimelig god plan, jeg vurderte det til at dette kunne bli vanskelig og at det fort kunne gå tid på selve postplukking - så jeg valgte å løpe ned til stien som kommer inn vestfra også holde hardt i kompasset på kurs og bare delvis følge utydelig stier men vel så mye lese av terrenget, jeg går nokså greit rett i men kunne sikkert holde enda mer trøkk, men da må jeg lese kartet bedre og få bedre kontroll og derved kunne løpe fortere - om det var så gikk det fort nok nå..

P8-litt skifte i orienteringsform, litt sprintpreg på dette strekket, hvilket jeg syns er morsomt! Jeg digger slike temposkifter og det gikk helt okey for meg.

P9-har sprintkontroll og løper bare for å holde en jevn høy fart med kontroll uten og tape tid på det o-messige og samtidig kunne holde helt inn. Her blir jeg "knust" tidsmessig av enkelt av de som løp løypa mi. Og det må jeg bare leve med, det er en del som løper i B som løper steinfort, men sliter mer enn meg med det o-tekniske. Men det gjelder som sagt og sy løpet sammen til en totalpakke.

P10-Ligger på .. igjen taper jeg tid til visse andre og det er greit. Jeg løp så fort jeg kunne for å holde spurten inn..

M-forsøker å holde trøkke opp uten og stive for mye. . greit nok spurt .. ikke helt i kjellern men tok i sånn passe.

Regnet med at totaltløpet mitt ville holde langt og kanskje derfor jeg ikke var helt i kjellern i spurten i dag.. .Som sagt mye bra og disse tidstapene jeg har på 1-2min. Det kommer fort .. I dag hadde jeg mye bedre totalfart som jeg behersket enn igår, da jeg nok løpe for fort til tider. Jeg må bare jobbe mer med å ha "riktig fart for meg".. og det skal jeg gjøre!!. Sees i skogen folkens...
Hide comments (4)
kjetil: Hi.. Du løp bra i dag ser jeg. Du var heldig med stikrysset på post 2. Tok meg med 2 min der, mens jeg ikke så stikrysset og begynte å surre. Så har du hatt fine løpskurver resten av løpet. Jeg nølte mye med inngangene på post 3 og 5, tapte ytterligere tid på deg der, i tillegg til 1 minuttet på 6 post. Skal man ha matchet din tid i dag, kunne ikke bommet med 1 meter engang. Godt løp dette Gulheim :)
Bjørn Sverre Gulheim : Ja, kanskje jeg var heldig med stikrysset, av og til føler man seg heldig, andre ganger uheldig. :) 1.49min sier ORRE i Orienteringstid - http://orre.nonempty.org/events/result/294718/ - Til P3 har jeg 11sek i tidstap (o-teknisk) og du har 18sek. Jeg følte det var vanskelig ned til P3.. og nølte.. sikkert riktig av oss og ta det med ro, hadde vi gitt mer gass hadde vi kanskje tapt tid på bomming. Til P5 har jeg 47sek tidstap av o-teknisk art mot din 34sek. Du finner disse tallene jeg snakker om på ORRE. Bare gå inn på hver av oss sine strekktider der. Som jeg skrev over så gikk det en del tid på at jeg "kolliderte med kode75" på lik detalje .. Du tapte på noe annet skjønte jeg - Romleir?? Til P6 løper jeg et bra strekk, selv om jeg faktisk følte at jeg kunne trokket på enda mer .. Løps som sagt et bra løp og siden den fysiske formen er bedre enn siden jeg var rundt 20-25år vil jeg nok være vanskelig å slå ja. Men du hadde jo et veldig bra løp selv Kjetil!! Moro at du fikk litt revansje, keep up the good work. Og morsomt at du er inne og leser på kartene jeg legger ut og ikke minst kommenterer.. - det er helt konge!: Snakkes. :)
Anders : Opp og ned skrentrekker og fine kurver ja! Nå behersker du det meste på gode dager :) Veldig imponerende med såpass få år i gamet!
Bjørn Sverre Gulheim : Takk Anders - det er ihvertfall moro å få betalt for tiden jeg legger ned på det fysiske og det o-tekniske... Jeg turde å sette ned farte, og ser i etterkant at jeg kanskje ikke turde øke den nok på slutten.. men stabilitet hadde vært moro og få til også er det dette med å ta nivået i den skarpe klassen. Men om jeg jobber på videre så kan det kanskje komme etter hvert.. :) Regner forresten med at NM uka senere i år vil by på noen interessant løp og da snakker jeg ikke om fra meg altså :) Vi høres... håper alt går greit i Rauland, vet du har lagt ned masse tid der...lykke til.. :)
Post new comment
Save
 
O-festivalen 2015 - D3 Lang H17B 3,35km (28/06/2015)