TourOfLillomarka Vårløp7 150608 ÅpenB 3,4km (08/06/2015)
Category: Konkurranse
Map/area: Oslo Nordmarka Skytta
Organiser: Lillomarka OL - http://lillomarka.no/
Country: Norge
Discipline: Orientering
Distance: 4.16 km
Time: 39:33
Average HR: 155
Maximum HR: 178
Jada, mandag og ny ToL-OL :) Trollvann sist mandag var en liten konfirmasjon, og sitt jeg var i område her ved Skytta hadde jeg også lite kontroll så jeg var litt spent...

Fint vær og andre gangen iår uten super under!!

Rolig jogg til start som var en 600-800m. Første titt på kartet gav en positiv overraskelse, dette så passelig nivå ut, dvs løpbart og litt fart underveis.. og det viste seg og stemme - selv om KM tidene var godt over 10min/km...

P1-var flere veivalg, valgt på sti rundt, det var for våt i myra til andre varianter, hadde nok tjene på å løpe mer i retning av den utydelige stien og rundet inn høyre men havnet inn fra venstre, koster vel ikke alt for mye så grei start.

P2-kurs strekk, med kuppering og nokså "grisete" terreng med høy lyng også.. greit i posten...

P3-burde nok løpt mer sydvest ut fra posten og ikke rett vest, men greit nok, nøler litt på høydepunktet som ligger rett sydøst for kollen, jeg trodde at posten lå på det før jeg fikk sjekket kartet bedre.

P4-velger rundt på stien venstre men kunne vel vært en variant og gå halv høyre rundt kollen?? Men greit gjennomført og rett i posten , hadde posten ikke ligget i gult men la oss si det hadde vært grønt rundt den, hadde det etter mitt syn vært enda en grunn til å gå høyre rundt og styre via myrene og kote punkt ved stien..

P5-fin reise ut fra P4, og ned på stien/veien, men når jeg tar av fra stien for å løpe rett øst så havner jeg i noe så vått, at jeg synker til livet, dette tar alt for mye tid iforhold til en reise på stien rundt til høyspenten og inn.. men men jeg prøvd nå ihvertfall litt tigerline :)

P6-her er det jo ingen alternativer frem til jeg krysser høyspenten, jeg så rundt på stien men velger tigerline for å få mer o-teknisk.. og det funker bra, jeg går rett i der jeg vil..

P7-her hadde jeg faktisk en fin reise og var god venn med terrenget og hadde god kontroll på søk, skrenter og myrdrag, går rett i - fornøyd med strekket og ikke minst med kontrollen jeg hadde underveis.

P8- litt det samme som til P7, jeg følger dråget ut til halvåpen myr, og følger myrslepet som en god ledelinje helt til kurven med høydepunkt og rett i post.. okey strekk og kontroll..

P9-her blir jeg litt ivrig og løper plutselig på en rygg mens jeg slipper min egen kurs, dumt selvsagt og når jeg ser "posten min" og løper og tar den så er det selvsagt ikke min post, feil kode 119. slik går det når du følger etter noe, når jeg løper videre så vingler jeg inn i min egen post, men her var jeg litt ute og syklet. Burde orienter selv og holdt meg til mitt eget og ikke latt meg påvirke av andre.. .bommen koster fort 1.30min.. dagens dårligste strekk egentlig.. :)

P10-greit strekket til stien ved gul og der det går en sti rett øst, når jeg slipper sti så burde jeg fullført og gå halvt nedover og ned til søkket.. er ikke trygg nok til å kjøre på i terrenget enda - men kanskje jeg blir det etter hvert?? :) Posten var fint plassert, lett men samtidig måtte den finnes for du ser den ikke før du står i sadelen, bra plassering, andr bommet på den ..

P11-litt halv over hode og jeg vingler til slutt inn på stien som går lengst øst, så jeg får en liten krok nede, men ikke store greiene..

Alt i alt en grei gjennomføring, mer førnøyd enn på lenge med gjennomføring i et TourOfLillomarka løp!! :)

Show comments (2)
 
TourOfLillomarka Vårløp7 150608 ÅpenB 3,4km (08/06/2015)