WOC 2015 Publikumsløp Open5 2,8km Søndag (07/06/2015)
Category: Konkurranse
Map/area: Sverige Munkedal Stale
Organiser: WOC
Country: Sverige
Discipline: Orientering
Distance: 3.85 km
Time: 41:03
Average HR: 150
Maximum HR: 166
WOC publikumsløp søndag 150607 Open5 2,8km - før start og kartsjekk virket dette som kort løype... men men .. jeg burde vist bedre... :)

P1- starten går greit men opp til selve posten får jeg alt en pekepinne på hva som kommer, det er leirete, våt og helt jævlig og få føttene til å sitte i gresslia.

P2-Siden jeg krysser veien rett etter posten så får jeg ikke lest inn strekket helt, drar igang litt feil men vimser inn rett vei men så får jeg feber og løper ut i terrenget feil, burde selvsagt bare forsatt på veien rundt venstre. Jeg vet ikke nøyaktig hva det koster og bale ut der jeg løper men det var vanskelig og ufremkommelig, våt og gropete, nesten farlig, og kryssing av det gule var mye vanskeligere enn det fremgår av kartet... hmm når jeg samtidig løper til feil post og drar på enda 30sek bom blir det totalt 1.30min, det føltes som mye mye mer men på strekktidene så er jeg ikke lengre bak enn at bommen kun var 1.30min..

P3- etter baksingen til P2 velger jeg boligfeltet til P3, jeg følte terrenget var helt ubrukelig å løpe eller ha oløp i.. vet ikke hva som er beste veivalg til P3 - men PAA slår meg med 1min på strekket ved å løpe gjennom terrenget til høyre. Her er det mulig å lure seg over gressplenene som er merket som forbudt område inntil skravert.. synd å legge slike strekk som man kan "ta en snarvei på".. Mulig å løpe tilbake den veien jeg burde sprunget til P2.. Kanskje det hadde godt raskere??

P4-her blir jeg dratt litt lengre syd en jeg egentlig ønsket, dammen/vannet var utydelig og jeg sleit med å finne nordøstenden, dessuten lå ikke posten i Nordøstkanten, den lå utti vannet. med inngang på tørt underlag via nord.

P5-Ut av posten prøvde jeg en annen vei rundt vannet/pytten enn der jeg hadde vært hvor det var så mye hogst. Det funket ikke, det var dårlig å løpe overalt.. fant dog posten sånn nogelunde greit.

P6-her bommer jeg med PAA som tok meg igjen på P5. Jeg leser feil på kartet og tror vi skal i et søkk ved den gule høyden og lar meg dra med PAA pluss en annen, når jeg skjønner at vi ikke skal krysse stien sier jeg dette og vi alle snur, og roter oss inn i posten, og vi snakker om en bom på nesten 1min!!..

P7- her drar jeg forbi PAA på vei rundt huset og leder godt ann til åpne feltet, treff neste rett i posten, burde til og med ha kunne lagt på enda mer gass nedover, får nest beste strekktid som jeg løper dette strekket.

P8-går jeg nærmere streken og etter kartet burde det lønne seg men det gjorde det ikke, det var klart raskere og løpe helt til stien og rundt. Dette gjorde PAA og jeg måtte drar på fra den åpne plassen for å utligne mellom oss, var nede på 2.40min/km fart for å hente han.

P9- jeg spørre PAA om han ikke vil gå høyre for jeg tenker venstre så får vi testet begge og slik løper vi. PAA henger seg fast i terrenget og jeg henger meg fast under linja opp. Burde dratt på til stien inn og løpt denne opp og tilbake opp på nese/kollen. Løper etter hvert opp til posten der og ned igjen og tjener godt med tid på vei ned igjen med dette valget.

P10-her går første del av strekket bra men så mister jeg kontroll inni grønt og masse trær og nedfall og går for høyt og det var kjempetungt og bevege seg rundt posten, finner den til slutt. Bommen er på minst 3min ...

P11-på dette strekket orker jeg ikke jobbe lengre.. vet ikke helt hva som "knakk meg", kanskje at jeg bommet igjen men hadde ikke mental energi til å jobbe hardt, fikk liksom ikke viktigheten av løpet så langt frem i hode at det var nødvendig å løpe...

P12- slurver opp til posten, hvor jeg løper til en annen post, 20sek.

M-fant mål ihvertfall!!


Hide comments (2)
Zerbembasqwibo: Vilket story!!!! Inte kunde man ana att 3,8 km var SÅN utfordring! Tycker lite synd om dig minsann... :)
bgulheim : User Profile: Zerbembasqwibo. Real name: Sven Lundbäck Primary sport: Orienteering Location: Borlänge, Dalarna, SE, - kart på http://kartor.sttunaik.nu/index.php?user=sven.lundback , ca 30-40 års erfaring?? Interessant at du tar deg tid til å slenge med "leppa" ... :) Løypa var faktisk bare 2,8km, terrenget var ikke bra og løpe i... Storyen min forteller noe om min opplevelse, med MITT utgangspunkt for orientering, IKKE DITT... :) At du kan springe 15 km nattorientering er jo fint for deg men la oss ta et slag bridge så får vi se hvordan du klarer deg.. bruk gjerne energi på å skrive inn, skriv under hvem du er og vær positiv .. ha en forsatt fin tur i skogen og kos deg med din orientering, det er det jeg forsøker og jeg forsøker å lære meg dette og ikke minst få fysikk til å beherske dette.. :)
Post new comment
Save
 
WOC 2015 Publikumsløp Open5 2,8km Søndag (07/06/2015)