ÅbN&FC#7 (20/03/2012)
Category: Competition
Map/area: Store Brevik
Discipline: Natt individuell 7,8 km
Distance: 9.01 km
Time: 53:01
Average HR: 153
Maximum HR: 161
Flott terreng og helt snøbart. En del ny hogst, men ellers topp kart.

Bra start. Bommet 30-40 sekunder på 6.post, og mulig at høyre variant hadde vært raskere. Vanskelig å finne fine traseer i sørenden. Tullet også litt midveis til 14.post (tok feil av to x på kartet.

Lite oppladet batteri og kun 10% lysstyrke fra 10.post til mål, men det gikk ok og følte ikke at jeg tapte noe på det.

Får dessverre ikke løpt neste ukes finale i ÅbN&FC.
Hide comments (5)
cupkoordinator'n : Kart: Vi har jo lyst til å bruke ordentlig offset-kart når mulig. Det kan hende vi burde lempa på prinsippene og printa revidert versjon av kartet denne gangen, og jeg skal ta ansvar for den biten ... Likevel så hadde vel løypelegger lagt løypene greit etter forutsetningene, og det var jo god trening på karthusk å forsøke å huske korreksjonene fra oppslag ;-)

Ellers er det jo trøst i å lese at andre også bommer på planlegging av batterilading.

Synd du ikke får stilt på finalen, men i den grad man kårer moralske vinnere, så taler jo resultatene og sammenlagtlista så lang for seg ...

Takk for i år og hyggelige tilbakemeldinger her og på nettsida!
Fast: Presset ved muligheten å vinne Norges gjeveste natt-cup ble vel stort ;)
Jan : Sammenligning med Tiltnes i 2DRerun:
http://3drerun.worldofo.com/2d/index.php?analysis=1&anid=137

Ser ut som det har gått jevnt bra, ja. Raskere enn Tiltnes hele veien, men taper litt på trasè ut av 4., inn i 10. og til 12. utover de bommene du nevnte over.
Anders: Takk for analysa Jan!

Og takk for mange topp treninger gjennom vinteren Jo Inge! Jeg håper det blir en 2012-2013-sesong også - dersom dere slipper til eller trenger en "gjestearrangør" da så må du si i fra. Ses til fredag!
Jo Inge: Vi har ingen planer om å gi oss - og jeg noterer meg tilbudet - klart vi slipper til gjestearangører (særlig når det er snakk om en som sannsynligvis her deltatt flere ganger enn de fleste herfra bygda)!
Sees på fredag, ja, så får vi se om jeg greier å komme meg noe nærmere enn så langt i vinter, med lada lykt noe mer lada legeme ...
Post new comment
Save
 
ÅbN&FC#7 (20/03/2012)