Nattøkt Granåsen (05/10/2018)
Category: Trening
Map/area: Granåsen
Country: Norge
Distance: 7.09 km
Time: 45:01
Average HR: 160
Maximum HR: 169
Løp som kontrollert hardøkt. Startet veldig bra på de tre første strekkene, god planlegging og kompassløping. Litt dårligere til 4. post. Ikke helt optimal gjennomføring i starten av strekket, traff ikke på det åpne området med hyttene slik jeg ville. Ble i tillegg en mispunch på posten, burde nok fulgt myrsiget litt lengre. Brukbar løping til 5. post, men synes det ble litt "kantete" løping. Gjelder å få til enda rettere linjer, kan nok tjene litt tid på det. Fikk igjen en god periode fra 6. til 8. post, planla godt og tok meg tid der jeg trengte det. Bra gjennomføring til 9. post også, men glemte kompasset litt inn i ringen, dermed ble det mispunch her også. Gikk greit resten av veien inn.

Synes det var mye bra idag. Litt irriterende med mispunch på to poster, men bortsett fra dette var det ikke så veldig mye å klage på.
Hide comments (2)
Hansi: S-1: Bra gjennomføring, men hadde det ikke vært sikrere med en venstrevariant via myra og opp søkket?
1-2: Bra og sikkert veivalg. Nøyaktig inn i posten også, bra!
2-3: veldig bra kompassløping!!
3-4:Bra utgangsretning!Litt dårlig retning mot stien, litt unødvendig. Også litt dårlig retning inn mot post. Ellers løper du et bra veivalg!
4-5: Litt sikk-sakk ja, men bra trasè og orientering allikevel synes jeg.
5-6:Veldig bra! Godt på forskudd slik at du vet at du skal løpe litt øst for streken allerede fra start, og retningsløpinga er helt topp! Veldig fin retning inn mot posten også, så du høydepunktet og hjelpekurvekollen før posten?
6-7:Utgangen sitter perfekt og da går det fint! Hadde du skrent og kolle på veien?
7-8: Igjen er du på forskudd slik at du løper riktig ut av posten og et godt veivalg. Veldig solid!
8-9:Litt unøyaktig inn i posten, men ellers er det jo helt tipp-topp!
9-10:Sikkert og bra veivalg!
10-11: Solid retning inn i posten!

God retnignsløping og bra planlegging hele veien synes jeg. Når du tar deg tid som i kveld så løper du veldig bra nattorientering. Gjør det resten av uka!
Herman : S-1: Jo, ser i ettertid at det kunne vært lurt. Føler likevel jeg hadde god kontroll der jeg løp. Inngangen kan se litt vanskelig ut, men med en god retning opp siste lia treffer man på hjelpekollen, og derfra er posten ganske grei.
5-6: Fikk med meg utstikkeren med høydepunktene på rett før posten, den var ganske tydelig.
6-7: Usikker på om jeg fikk med meg skrenten, men tenkte hvertfall at jeg skulle forsere to rygger og så ned i et stort søkk.
Post new comment
Save
 
Nattøkt Granåsen (05/10/2018) Nattøkt Granåsen (05/10/2018)