O-intervaller Mossemarka (22/07/2018)
Category: Trening
Map/area: Mossemarka Syd
Country: Norge
Distance: 7.83 km
Time: 57:33
Average HR: 157
Maximum HR: 167
Prøvde å ha fokus på å ta meg tid til å orientere og planlegge skikkelig. Første draget startet veldig bra, gikk rett i de 3 første postene. Bra første halvdel av 4. strekket også, men var litt for sløv inn mot posten og dermed ble det en MP. Bra løping til 5. post, før jeg igjen ble litt for sløv til 6. post og fikk en liten sving.

Temmelig fornøyd med andre draget, ikke mye å klage på her. God retningsløping, planlegging og bilde av postringen. Tok meg også tid til å lese kartet skikkelig når jeg ble litt usikker.

Det tredje draget var også bra lenge. Burde løpt på andre siden av kollen på vei til 14. post, ellers lite å klage på før den siste posten. Der kom det en stygg bom hvor jeg gjorde alt feil: dårlig kurs, ingen plan og stoppet ikke opp da jeg ikke hadde kontroll. Hovedgrunnen til dette er nok at jeg stresset litt for mye, kanskje fordi jeg ville holde på den gode flyten fra de tidligere postene? Irriterende med en slik feil på en økt hvor jeg prøver å ta meg tid til å orientere skikkelig. Jaja, mye bra frem til dette, får prøve å ta med meg det...
Show comments (0)
 
O-intervaller Mossemarka (22/07/2018) O-intervaller Mossemarka (22/07/2018)