Langtur Røstad (09/07/2018)
Category: Trening
Map/area: Røstad
Country: Norge
Distance: 11.61 km
Time: 108:58
Average HR: 141
Maximum HR: 156
Rolig o-langtur med fattern på slep, på et kart fra 1979. Delvis for å sjekke hvordan terrenget var, og delvis fordi jeg ikke hadde tid til å printe kart. Vegetasjonen stemte som forventet veldig dårlig, og kurvebildet var litt merkelig enkelte steder, men ellers var det fullt mulig å finne frem på kartet. Prøvde å ha fokus på planlegging/gjennomføring av strekkene. Følte meg ganske sliten i hodet hele veien og slet med å være skikkelig på, dermed ble også planlegginga litt halvveis til tider...

S-1: Satt meg litt fast i skrentene ca. midtveis på strekket, ellers fornøyd med gjennomføringa.
1-2: Bra første del av strekket. Hadde egentlig tenkt til å dra opp via det store søkket, men var såpass grønt der at jeg dro opp litt tidligere. Etter å ha passert stien mista jeg kartkontakten litt og ble egentlig løpende på kurs uten og ha kontroll. Tok meg inn igjen ved søkket med den gule flekken. Deretter klarte jeg på en eller annen måte å gjøre en parallellfeil av de to ryggene og miste kontrollen helt. Surret rundt en stund før jeg klarte å ta meg inn igjen og finne posten. Skikkelig sløvt...
2-3: Prøvde å ta meg litt sammen igjen her. Gjennomførte strekket ca. som planlagt og hadde ganske god kontroll.
3-4: Fornøyd. Klarte å løpe temmelig rett på og plukke detaljer.
4-5: Temmelig bra dette strekket også, var ganske greit hvis man hadde kontroll på de to myrene på veien.
5-6: Bra retning og god kontroll.
6-7: Ikke helt happy her. Litt slurvete med retningen ut til veien, og trodde jeg lå enda nærmere streken siste del av strekket. Ble derfor ganske overraska da jeg traff på myra. Derfra og inn til posten var det ganske tett skog, men traff posten greit.
7-8: Bra retningsløping, men litt for dårlig avstandsbedømming. Begynte å lete etter posten litt for tidlig, men skjønte ganske fort at jeg skulle litt videre.
8-9: Bra retning igjen og god kontroll, men ble likevel en liten sleiv inn i posten. Var nok litt for sløv inn i ringen.
9-10: Krevende etter å ha tatt av veien. Tett og grønt, og et kurvebilde jeg ikke fikk helt taket på. Skjønte at jeg var feil sted, men begynte å bli sliten og dehydrert, så valgte å kutte istedenfor å lete etter posten.
Show comments (0)
 
Langtur Røstad (09/07/2018) Langtur Røstad (09/07/2018)