Kurve-O Fuglmyra (31/05/2018)
Category: Trening
Map/area: Strindamarka
Country: Norge
Distance: 5.31 km
Time: 54:06
Average HR: 133
Maximum HR: 145
Fant løypa i Yngve Skogstad sitt kartarkiv. Synes den så fin ut, så bestemte meg for å løpe den. Originalen ligger her.

Morsom og krevende økt. Hadde hovedfokus på å planlegge strekkene godt, men prøvde også å være nøye med kompasset. Bra start, med unntak av en liten sving inn i 3. post. Litt nølende inn i 5. post også, følte jeg måtte slippe meg veldig langt ned på slutten. Veldig bra kurs mot 6. post, litt svakere løping mot 7. post, men ellers temmelig bra helt frem til 11. post. Her stemplet jeg først på en kolle for tidlig, før jeg skjønte jeg skulle litt videre. Bra løping videre etter dette, med unntak av en liten sleiv til 15. post og litt nøling inn i 16. post.

Til 18. post var det svak løping. Planen var å slippe meg ned på flata, holde høyden bortover og deretter dra inn i posten. Problemet var at det var såpass dårlig løpbarhet da jeg kom ned på flata at jeg ble dratt veldig langt ut. Hentet meg inn igjen, men mistet kontrollen litt inn mot posten og stemplet i feil søkk. Ville i etterkant dratt mer rett på, med en svak venstrebue isteden. Ville gitt en sikrere inngang.

Totalt sett var det mye bra idag, men også et par strekk som var litt for dårlige. Jobbet stort sett bra med kompasset, og klarte å planlegge de fleste strekkene greit. Glapp imidlertid litt et par steder, og da spesielt grunnet et litt for dårlig bilde av postringen.
Show comments (0)
 
Kurve-O Fuglmyra (31/05/2018) Kurve-O Fuglmyra (31/05/2018)