Natt-o (25/10/2020)
Category: Training
Distance: 7.25 km
Time: 55:33
Prøvde å løpe som hardøkt. Litt mindre heldig start med to kjempebom og løp dårlig til 3 også. Miste lykta til 4, og brukte et par min på å komme i gang. Klarte heldigvis og nullstille og løper ganske bra til og med 11, fornøyd med det! Ny kjempebom før jeg løper brukbart på slutten igjen. GPS-en ikke helt glad i bratt terreng, regn og tåke så slet litt. Krevende og morsom økt. Trenger flere slike økter.
Hide comments (2)
tågg: Jeg synes venstre til 1. ser bra ut! Inngangen fra høyre ser jo ikkje bra ut. Men lett å være etterpåklok. Ellers glad for å se at du tok riktig inngang til 5. post, og ikke den hårreisende høyrevarianten som Olai prøvde seg på. Du må gjerne videreformidle (og Ey Mats burde ordne så det går an å få tagget folk i kommentarfeltene på DOMA, både til kollektiv kompetanseheving og så folk får (lettere) anledning til å svare på uthenging).
Hansi: Takk for kommentar! Ja venstre er nok bedre, Audun dro høyre og så det før start, så tenkte at det var lurt å løpe som en norgesmester. Men han er jo ikke norgesmester på natt,eller kanskje han er det som junior? Jaja, uansett, dårlig valg. Skal videresende slakten til Olai!
Post new comment
Save
 
Natt-o (25/10/2020) Natt-o (25/10/2020)