Skumringskampen (18/09/2017)
Category: Competition
Map/area: Kjekstadmarka
Discipline: Natt-o
Distance: 6.3 km
Time: 39:59
Average HR: 177
Maximum HR: 188
S-1: Litt tatt på senga av et såpass langt strekk til 1. post, men får tatt meg sammen og tar et bra veivalg tror jeg, selv om jeg kanskje burde kutta litt mer i starten. Jobber ganske aktivt med kompasset etter jeg tar av og får steinen og det gule søkket. Deretter drar jeg via den grønne stripa og inn i posten. Fin start.

1-2: Sikkert og fint.

2-3: Bra trasè ut til stien. Deretter løper jeg på retning mot myra, men blir litt usikker når jeg aldri får den. Treffer det grå, men fortsatt litt usikker før jeg får det gule før posten også.

3-4: Tar meg tid til en god retning ut av posten, og da blir det greit.

4-5: Litt slækk opp bakken, og litt sløv med kompasset.

5-6: Fortsetter å være litt sløv med kompasset, og da glir jeg ut til høyre med en gang. Skjerper meg greit etter hvert men veldig knotete hele veien. Blir også dratt ganske langt ned, og besemmer meg for å bruke slepet til slutt. Stopper også å knyter skolissa i 25 sek. 30 sek bak Toggen her.

6-7: Tungt strekk, hvor jeg gjennomfører bra. Litt for unøyaktig/dårlig plan inn mot posten muligens.

7-8: Ned mot bekken og følge den. Bra

8-9: Jobber ganske bra med kompasset til ryggen, deretter runder jeg stupet og får den fint.

9-10: Tenkte å følge det hvite søkket nedover, men blir det grønne og knoter en del før jeg kommer til bekken.

10-11: Tar meg tid til en ordentlig utgang. Vurderer hele veien rundt, men fornøyd med at jeg tar av der jeg gjør. Tørr å stole på kursen og løpe fort hele veien, bra.14 sek bak toggen som løp høyre. Muligens litt bedre det.

11-12: Burde helt klart løpt venstre, vurderte det ikke en gang, svakt.Blir litt knoting nedover lia og usikker inn mot posten. Muligens litt halvskjevt kart her, da jeg måtte et stykke opp til venstre fra der jeg er midt i ringen.

12-13: Bra veivalg, brukbart trøkk.

13-mål: Trodde jeg spurta, men fikk visst bomtid. jaja.

Fornøyd med løpet. Lønner seg å ta seg tid til å både finne postene, stole på kursen og ha en god retning ut av postene. Satser på å fortsette den trenden.
Hide comments (2)
tågg: Stabil gjennomføring, dette. En tightere linje til 11. er nok bedre, men flyt og fremdrift er jo det viktigste tross alt. Til 6. tror jeg kanskje venstre på sti og bombe ned bakken er det beste. Det var vanskelig å få en god gjennomføring rett på. Utvilsomt best med sti til 12., men jeg gjorde det ikke heller. Spent på hvor bra det kan være rett på til 13. hvis man er skikkelig gris. Håper du er med neste uke også!
tågg: Du slo meg forresten med 1sek i spurten. #sprintHansi
Post new comment
Save
 
Skumringskampen (18/09/2017) Skumringskampen (18/09/2017)