Halden Berg Skole 3,8km A H17k (01/04/2011)
Category: Konkurranse
Map/area: Halden Berg Skole
Organiser: Halden SK
Country: Norway
Discipline: Orientering
Distance: 5.44 km
Time: 47:39
Halden, åpent treningsløp istedenfor Norwegian spring, rundt 2 grader, tåkete, småfuktig, stort sett god fremkommelighet i skogen, der det har vært fuktighet (småelver, bekker osv) har vannet blitt til blank is, med pigger gikk det stort sett greit. Første o-løp for 2011 sesongen på hjemmebane.
Noen gode strekk:
Til post 2 – og til mål – nest beste strekktider, Til post 7-9 og 13 tredje best, mens post strekk til 6(4) og til post 8(5) var okey strekk av meg..
Til post 1.
Misser traktorslepene opp heia og kommer for langt rundt før jeg skjønner at jeg skal tilbake. B1-2min.
Til post 2 – Bra strekk, nest beste strekktid.
Til post 3 – Okey strekk av meg men 30 sek bak nest beste strekktid.
Til post 4- Dagens største bom, jeg klarer ikke løpe langt nok før jeg begynner og lese kurvene og da tar jeg feil av søkkene og har problemer med å finne ut av ting i det grønne. Som det synse på tracket mitt så tror jeg at jeg er i søket i forkant av posten nør jeg er i søkket der jeg dra høyre og ned igjen venstre , klarer og lese meg inn på hjelpekurven nord for poste og finner den til slutt. Slik ting vil nok gå bedre med bedre rutine, læringspoeng – LØP LANGT NOK FØR MAN LEITER ETTER POSTEN, SÅ ENDA MER I RO FOR Å LESE MEG INN. Bom. 3min.
Til post 5- her bommer jeg litt på søkket og skjønner på kurvebilde at jeg er for langt når jeg snur, finner skrenten vest for posten og tar posten derfra.. Bom 3 min.
Til post 6-7-8 og 9. Grei retning , grei kontroll og grei fart. Kilometer tid på denne delen på ca 8.3omin.
Til post 10- Her burde jeg kunne løpt på mye mer , jeg hadde som A-plan og nå rett frem til stien i Øst, altså venstre og løpe ned til krysset men sidne jeg ikke traff på stien ble jeg usikker og begynte ta meg vestover, Høyre, når jeg kommer ned på stien og følgr denne sydover , er jeg ikke sikker på hvor jeg er før jeg ser bekken ved stien, derfra velger jeg å ta kompasskurs, men gjør ikke dette bra nok og bruker ikke søket /med myr inn og surrer me ned til stien før jeg snur og klarer og dra meg inn posten via kurvene. Bom 2,30min.
Til post 11- Grei retning men jeg følte at jeg kunne lest inn ting bedre og gjort det fortere men farten blir selvsagt redusert pga av dårlig kontroll. Men jeg var i følge med et par andre her og jeg ledet ann mot posten så flere hadde det vanskelig. 6-beste strekktid men kun 30sek bra beste omtrent.
Til post 12 – går vel 20-30 sek på dårlig retning ut fra posten, men ellers greit nok strekk. B30sek.
Til 13-M. Greit nok.
Med 1min(1), 3min(4),3min(5),2,30min(10) og 30sek til 12 så ble det faktisk 10min TOTALT. Greit å se at det er potensialt der, forresten gikk det FYSISK nokså greit. Har tydelig fått igjen for den fysiske treningen i vinter og med bedre o-teknikk blir det bedre og letter og “tett tidshullene “ i begge endre.. Spennende start på sesong, overall en 6-7 poenger av 10. Gir meg selv såpass bra score pga av fysiske og fordi jeg klarte ta meg inn av bommene i motsetning til fra i fjor.
Show comments (0)
 
Halden Berg Skole 3,8km A H17k (01/04/2011)