O-festivalen Jaktstart (30/06/2019)
Category: Competition
Map/area: Vestmarka syd
Distance: 16.62 km
Time: 88:06
Gledet meg faktisk til jaktstart i dette terrenget. Forventet mye veivalg og var klar på å utnytte stier best mulig. Hadde Jarvis,Isak og Theisen ganske kort foran, så håpet å få kontakt med de tidlig hvis jeg gjorde jobben.

S-1: Åpner passe hardt, og føler veivalget til første post er ganske gitt. Gjennomfører fint og ser Isak, jarvis og theisen løpe ut av posten på vei inn.
1-2: Drar på ut av posten for å få kontakt. Passerer jarvis på veien, og ser Theisen foran meg. Tar av litt før han, men nøler litt etter jeg tar av veien og knoter litt, så sliter med å tette luka. Holder på å løpe for lenge i det gule, men rekker å snu. Får posten greit.
2-3: Ned på stien, og så utnytte søkket. Passerer theisen som løper litt lengre oppe.
3-4: Veldig fin utgang, deretter prøver jeg å treffe det hvite partiet, men det kan ikke ha eksistert så kødder det veldig til i stedet for å bruke kompasset. Kommer meg til slutt ut på stien. Greit videre men gjør en feil inn i posten da jeg trodde jeg hadde rundet kollen nedenfor. Taper totalt 70 sek til Howald på strekket. Burde vært 50 sek bedre.
4-5: Stopper opp, lager en god plan og forenkler fint.
5-6: Følger stupet, leser fint på kurvebildet, runder ura og får høydepunktet bra.
6-7: Langs bekken og merker at theisen og Jarvis sladder litt så drar på. Ser etterhvert Sundsvik, Eidsmo og Haga så drar på litt ekstra for å få kontakt. Får det inn i posten.
7-8: Ligger bak og kontrollerer.
8-9: Ligger fortsatt bak, og fornøyd med det. Haga bommer litt inn i posten så får den først.
9-10: Har lest på strekket og klar på at jeg skal rundt. Sundsvik drar rett-på, men jeg holder på mitt. Eidsmo kommer opp og sier at nå skal vi dra på. Holder han litt i tøylene, men holder grei fart i alle fall. Passerer han inn i posten for å prøve å ha det psykiske overtaket.
10-11: Møter Sundsvik som er på vei inn i posten. Drar på litt ekstra ned bakken for å gjøre det tungt å ta oss igjen.
11-12: Har veivalget klart og fortsetter å holde høy fart. Deretter tar jeg feil vei i krysset. Skjønner det ikke før Eidsmo roper at vi har tatt feil vei. Stopper opp litt, før jeg følger etter Eidsmo på å skifte til høyreveivalget. Eidsmo blir gira på å ta igjen det tapte og løper fra meg.
12-13: Greit veivalg, men knoter i gjennomføringa og blir litt passiv når jeg blir alene.
13-14: Ok.
14-15: Bra veivalg, og fin gjennomføring.
15-16:Taper mye til de aller raskeste, men antagelig et helt greit veivalg. Stuper i elva og får meg et bad. seigt opp i posten.
16-17: Bra veivalg, men følger det gule i stedet for stien og blir usikker når jeg kommer ned til hovedstien på hvor jeg er. Ellers grei løping men gikk ganske tungt og var langt bak de raskeste.
17-18: Ok.
18-19:Trodde jeg løp bra her, men mulig jeg burde kutte mer over første kollen.
19-20:Ok
20-21: Ganske bra fart.
21-22: Greit veivalg, men bommer inn i posten, leter på feil side av høydepunktet. Audun raskest med høyreveivalget.
22-23: Seigt opp bakken, og nølende inn i posten.
23-24: Bra veivalg, men burde tatt sjansen på det grønne inn i posten, Audun tjente på det. Bommer også ganske grovt inn i posten, klarer ikke å tolke kartet riktig. Dårlig. Taper 1:19 til Audun! Møter på Sundsvik og Ahlback på posten.
24-25: Fast bestemt på å vinne duellen. Løper det jeg har på venstreveivalget, og er rett foran Emil. Får et innfall på å dra stien, og gjør det og roter bort alt. Håpløst. Bitter tap. Emil står på posten og feirer, akkurat slik det skal gjøres.
25-mål. Jogg.
Show comments (0)
 
O-festivalen Jaktstart (30/06/2019) O-festivalen Jaktstart (30/06/2019)