N-løypa (17/02/2019)
Category: Training
Distance: 3.98 km
Time: 18:54
Average HR: 130
Maximum HR: 153
Løp N-løypa på dagen :O. Fordel av dagslys naturligvis, men fikk litt igjen da det manglet post på 1,2 og 8.
S-2: Finner den lange gropa og får bra fart der. Deretter grei retning videre og ca kontroll. Deretter får jeg den tydelige ryggen, gul kolle og posten bra. Skjønner at det er riktig selv om det mangler markering. Deretter bra retning til neste og skjønner at jeg er riktig der også.
2-3: Ganske bra retningsløping. plukker detaljer på veien og har fin kontroll. Legger meg ut på ryggen og nøler litt før jeg får posten, men fikk den til slutt.
3-4: Grei retningsløping, men litt mye til høyre i starten. Ok kontroll på kurvene inn i posten.
4-5: Opp ryggen, over kollen og dro ned mot gropa og fikk en fin inngang
5-6: Løp langs stien som ikke er på kartet, før jeg dro over mot den tydelige ryggen som går nord-sør. Deretter løp jeg ned ved siden av den tydelige ryggen som går østover fra hovedryggen. Fin retningsløping videre, men så ikke båndet første gang og fikk en liten runde i posten.
6-7: Fin retning, fikk kollen og ned i posten. Liten sving da jeg ikke så båndet her heller med en gang.
7-8: Ok kontroll underveis. Klarer ikke forenkle så bra, men plukker detaljer og løper i grei fart hele veien. Har ok kontroll inn i posten, men er ikke 100 prosent sikker og står og lurer en del når jeg ikke finner noe merkebånd. Blir til slutt enig med meg selv i at jeg er riktig, men tapte 45 sekunder her.
8-9: Bra løping og fant beste trasè.
9-mål: Grei spurt.

Synes jeg orienterer ganske bra og gjennomfører stabilt.
Show comments (0)
 
N-løypa (17/02/2019) N-løypa (17/02/2019)