Langdistanse hardøkt (08/11/2018)
Category: Training
Distance: 15.29 km
Time: 90:20
Average HR: 147
Maximum HR: 171
Høyøkt med landslaget. Veldig fint å få så god matching, kult å få være med.
S-1: Bommer litt med trasèen. Greit nok første halvdel, men burde helt klart lagt meg lengre nord siste del, ble en del unødvendig knoting på slutten. Litt seigstart også så et stykke bak her.
1-2: Burde utnyttet stien, tunge bein også så fikk faktisk bomtid.
2-3: Skjerper meg og løper bra på kurs og plukker detaljer på veien fint. Bra!
3-4: Står å vurderer litt, bra. Ser først slakt venstre, men ombestemmer meg og drar høyre. Var nok bra. Møter Olav på posten og skjønner ikke noe, da jeg startet sist. Tenker at han fikk ny start-tid og tror jeg har tapt på rundtveivalget.
4-5: Tenker at jeg må gire opp for å holde Olav bak meg. Veldig bra trasè og nydelig retning inn i posten. Legger meg ørlite høyre for å få kanten inn. SOlid!
5-6: Bra utgang, plukker kurvedetaljene jeg trenger og full kontroll inn i posten. Fornøyd med å tørre å lese nok kart selv med Olav i rygg.
6-7: Olav er lei av å ligge bak og druser forbi meg over myra. Føler jeg omtrent kollapser fysisk, og henger ikke helt med på kartet og blir med på litt ekstra løping. Tar meg inn på steinområdet og har grei kontroll via kollen inn i posten.
7-8: 7ende var drikkepost for Olav, så fikk initiativet gratis igjen. Grei utgang, men slepper meg litt langt ned halveis. Tar heldigvis hintet og får posten bra, rett foran Olav.
8-9: Bra retningsløping. Kontroll med 2*søkk og 2*kolle inn mot posten, fine greier. Beholdt initiativet.
9-10: Tjente på å dra rundt her, og tok 25 sek på Olav som løp rett på.
10-11: Usikker på hvor Olav er, men prøver å tvinge meg til å lese kartet bra. Greier det ok synes jeg, men får aldri øye på posten inni ringen og står der i et halvminutt til Olav kommer og finner den for meg. Litt ekstra greier som skjedde inni ringen med vindfall og en liten ekstrastein, så lar den gå.
11-12: Bak Olav, tøft å henge med i kantete og kupert terreng. Grei kontroll på kurve-detaljene underveis og viste når posten skulle komme.
12-13: Stort sett bak Olav. Prøver meg på litt engen trasè inn i posten, uten å tjene noe på det.
13-14: Bak Olav i starten. Tar han litt gjennom det grønne og får 10 sek luke. Veldig bra helt frem til hjelpekurvekolla før posten. Hadde egentlig kontroll, men syntes den likna på ryggen med høydepunkt og vinkla da feil inn mot posten. Irriterende men holdt heldigvis olav bak.
14-15: Bra retning i starten, men dårlig fra skrenten og ned til stien og Olav passerer.
15-16: Bak Olav med ganske god kontroll.
16-17: Ligger bak Olav frem til halveis. Tenker egentlig å gå for en høyrevariant derifra og begynner på det, men lser litt videre og ser at venstre er bedre, så endrer veivalget. Får kontakt med Olav igjen. Fra kraftledningen og inn bestemmer jeg meg for å ta tilbak initiativet og klarer det. Bra retning inn mot posten, og får taket på både stein, grønt og gulfelt.
17-18: Bra utgang og holder god fart. Leser på steinene, søkk og retning mot ryggen posten skal ligge på.
18-19: Opp til kraftstolpa, deretter retning mot ryggen før posten. Trykker til maks for å holde Olav bak, og får litt luke.
19-mål: brukbar spurt.

Naturligvis fordel å løpe såpass lenge med Olav, men i alle fall fornøyd med at jeg var foran på 9 av 15 poster vi løp sammen. Bra og lærerik økt.
Show comments (0)
 
Langdistanse hardøkt (08/11/2018) Langdistanse hardøkt (08/11/2018)