Huoghei (07/10/2017)
Category: Competition
Map/area: Bymarka
Distance: 38.02 km
Time: 233:05
Average HR: 159
Maximum HR: 182
Hadde egentlig ikke tenkt til å være med, men ble i trondheim litt lengre enn tenkt så slang meg med. Ikke allverdens motivasjon eller forberedelser i forkant, men sørget for å ha drikkesekk, gel og barer i orden, samt kle meg godt. Forberedt på å bryte om jeg hata for mye, ellers skulle jeg prøve å lure meg med i front så lenge som mulig. Fint å starte i tet med Auhei!

S-1: Audun er offensiv ned bakkene så legger meg bak. Tenkte egentlig den andre store stien, men missa litt i krysset og havnet litt langt ned. Tenkte også å vente litt med å ta av, og nøler en del på veien og mister nesten Audun. Lurer meg frem til posten og rekker å få kontakt.

1-2: Stort sett bak Audun. Han misser i stikrysset ved vannet så kommer først og får æren av å ta posten i fornt.

2-3: Fortsatt bak Audun. Tar en liten short-cut inn mot posten og får den også først. Snur meg et par ganger på strekket og innser at de bak er i ferd må ta oss igjen.

3-4: Sløv utgang, og cp og deisz er oppe. Dårlig gjennomøfring av meg også, skrådd bedre mot veien. Taper 40-45 sekunder til Audun og 20-25 på deisz og cp. Tar et forsiktig magadrag på veien samt finner en bra trasè inn til posten så kommer meg opp, men det kostet nok litt. Møter Jo, Ulf og Bj på posten, så en større klynge nå.

4-5: Klyngeløping

5-6: Burde dratt rundt høyre er jeg ganske sikker på, men taper nok ikke mye. Litt høyere fart nå, og deisz, bj og cp må slippe litt.

6-7: Klynga nøler en del på posten, og blir redd for at bj skal få kontakt så tar iniativ. Rykker litt lett for å forsikre meg om å knekke BJ for godt, og lykkes med det. Deilig. Ganske dårlig veivalg og taper litt til Jo som vel dro via kobberdammen. Alt ikke helt klart på runding så fikk en ekstra pause, chill.

7-8: Bra veivalg. Begynner å få det og slipser bak de andre, men biter meg fast.

8-9: Får det ganske brutalt, Jo og ulf løper tidlig i fra. Klarer lenge å holde følge med Audun, men må slippe mot slutten og kommer litt for langt ned inn mot posten og er fort over minuttet bak.

9-10: Prøver å holde trykke oppe. Klarer ikke lese kartet ordentlig og mister kontrollen. Tar meg heldigvis inn før jeg begynner å bomme og får den greit. Tar igjen Audun og passerer Ulf som begge bommer.

10-11:Bestemmer meg for å dra rundt, da jeg ikke er i stand til å lese kart lengre. Cola på 10. post var magisk så har ok trykk ned til Grønlia, men da er det helt stopp videre. Må gå inn noen svært slake bakker og det går smått. I det jeg kommer inn i posten ser jeg audun 30-40 sek foran.

11-12: Møter ulf på vei ut av posten, og innser at her må det trøkkes til. løper så fort jeg klarer over myra for å unngå at han får inspirasjon. Prøver også å nærme meg Audun men innser kjapt at det ser sjansesløst ut. Holder et noenlunde jevnt sig inn(med unntak av siste bakke) og sjangler meg over i mål.

Fikk mye ut av det i dag synes jeg, og godt fornøyd med gjennomføringen!
Show comments (0)
 
Huoghei (07/10/2017) Huoghei (07/10/2017)