Byåsennatta (04/10/2017)
Category: Training
Map/area: Nilsbyen
Distance: 9.21 km
Time: 49:25
Average HR: 152
Maximum HR: 173
S-1: Litt shaky i starten, får aldri ordentlig taket på stien og blir en del sikk-sakk løping med middels flyt. Fortsetter videre og trefferskogsgrensa. Kontakt med platået i forkant og tenker jeg bare skal ned i myra og bort til posten. fryktelig grønt før posten og får en lengre runde ned ved myra mens jeg kjemper mot terrenget. Skrenten ligger litt oppe i lia også, noe jeg ikke klarte å se av kartet. Går 45-50 sekunder, og er 1:11 bak Olai.

1-2: Tenker å skrå ut mot kanten av lia. Knoter litt i lia før jeg kommer ned på den flate delen. Derifra har jeg god kontroll med sti og gult område med kolle. Bra retning inn i posten også.

2-3:Prøver å løpe på retning ned mot stien. Litt middels gjennomføring, men treffer til slutt greit. Ikke bestemt meg for veivalget inn mot posten før jeg kommer ned i lysløypa, men ser heldigvis at venstre er bra. Vurderer bakveien inn i posten, men var nok lurt å droppe det. Grei postinngang, så noen lys fra løpere.

3-4: Bestemt meg for veivalget og møtte Felde på stien så motivert for å trøkke til litt. Løper fort og får øye på felde etter hvert. Tar han igjen opp bakken. Grov retning mot hogstgrensa før posten. God kontroll.

4-5: Tilnærmet samme retning ut av posten. Tar av litt før Felde inn mot 5., og tar frem kompasset bra.

5-6: God retning ut av posten, passerer Felde. Ganske sliten på stien, men greit trøkk. Brukbar retning inn mot posten også, og vet at jeg skal ha kolle på begge sider.

6-7: Bruker kompasset ut av posten. Vurderer rett-på, men drar rundt. Tror det var ganske bra. Får gulmyra før posten og da er den grei. Ser også noen lykter i området rundt posten.

7-8: Tenker at det er bra løpbart i det lysegrønne, fast og fint så holder meg nede. Burde løpt på kurs opp til gulmyra. Ellers litt usikker inn mot posten, ikke helt aktiv nok med kompasset.

8-9: Ut på myra, opp på kollen og retning videre. Litt nølende løping inn mot posten.

9-10: Ned på stien og så trøkke til litt. Alt for sløv med kompasset etter stikrysset, tenkte egentlig skrå ut på stien. Kommer ut på myra og det er for så vidt greit. Gjør det enkelt inn mot posten via stien.

10-11: Tenker stiene ut mot veien. Mister dem litt etter hvert så skrår ut mot lysløypa. Misser den også så skrår da ut mot veien bare, ok men Felde passerer. Nøye med retningen inn mot posten og passerer Felde igjen.

11-12: Ser at inngangen er fin til høyre. Gjennomfører greit, men burde løpt til stien og så skrådd ned mot lysløpya for å spare litt høyde. Stien er såpass liten at jeg holder på å passere den også.

12-13: Ser egentlig ikke høyreveivalget før Mattis som løper foran tar det.Skjønner fort at det lønner seg. Bruker kompasset fra stien første del, men litt bratt den siste kurva så runder rundt og får en sikker inngang.

13-14: Fint langs bekken så løper samme vei ut. Burde kanskje kutta litt og blir passert av Jo.

14-15: Jo skal plutselig løpe latterlig fort og blir bra fraløpt.

15-16: Blir enda litt mer fraløpt. Burde kanskje løpt lysløypa hele veien, bra stiv på toppen i alle fall.

16-17: Litt for het i starten og løper en veldig unødvendig runde i lysløypa. Blir dermed passert av BJ som løp venstre.
¨¨
17-mål: Beste spurt-tid, det var en stund siden '-'

Godt fornøyd med gjennomføringen. Gidder å ta frem kompasset inn og ut av postene, samt tar gode veivalg, akkurat som planen var i forkant.
Show comments (0)
 
Byåsennatta (04/10/2017) Byåsennatta (04/10/2017)