Euromeeting Prolog (01/09/2017)
Category: Competition
Distance: 3.9 km
Time: 21:23
Average HR: 181
Maximum HR: 203
S-1: Åpner offensivt synes jeg og får tidlig oversikt over strekket. Løper opp bakken ved siden av stupet og kikker meg til høyre oppe på ryggen for å se etter kollen til høyre. Ser ikke den og blir litt usikker inn mot posten, men fortsetter og får den greit.

1-2: Grov retning ut av posten. Passerer bekken, og følger et tråkk videre. Drar inn søkket som planlagt, runder skrenten og ser den gule ryggen. Deretter over kollen i ringkanten og får posten.

2-3: Blir litt sløv etter en bra start og løper mest å retning. Har en god feeling i kroppen og tørr å fortsette.

3-4: Litt usikker på veivalget, men drar rundt fordi det var så fint å løpe opp søkket i starten. Gjennomfører greit, men nøler litt etter parkeringsplassen og inn mot posten. Ble overrasket over hvor lavt kollepartiet før posten var. Skulle vært hardere med kompasset inn mot posten.

4-5: Grov retning ut av posten. Ikke helt med på notene før jeg ser steinen. Forenklet uansett fint med at jeg skulle ha et søkk ut mot kanten.

5-6: I tråkk på grov retning i starten. Runder deretter stupet og kommer inn i det store søkket. Runder kollen videre og har god kontroll.

6-7: Retning gjennom grønnten. Langs kanten og opp i søkket. får ikke helt bestemt meg for om jeg skal løpe i søkket eller ryggen, og blir litt sikk-sakk. Burde nok fortsatt ut på ryggen da myra var veldig tung. Håpet å finne et tråkk der, men gjorde ikke helt det.

7-8:Ser tidlig søkket litt nord for streken og sikter meg inn på det. Begynner å bli alvorlig sliten og sjangler mest bortover føler jeg. Gjennomfører strekket greit, men taper en del tid til de beste.

8-9: Antagelig ikke så bra trasè. Ble litt langt i forhold til å bare dra mer rett-på tror jeg, og var på vei til å løpe litt lengre på stien før jeg dro 90 grader opp.

9-10: På felgen.

10-mål: Middels spurt som gjør at Vetle slår meg med 1 sekund.

Godt fornøyd med løpet. Klarer å beholde roen hele veien samtidig som jeg løper offensivt.
Show comments (0)
 
Euromeeting Prolog (01/09/2017) Euromeeting Prolog (01/09/2017)