Moss sitt klubbmesterskap (24/08/2017)
Category: Training
Map/area: Bråte
Distance: 6.58 km
Time: 46:14
Average HR: 149
Maximum HR: 172
Løp rolig i gjennom Moss sitt klubbmesterskap som et ledd i forberedelser til Euromeeting.

s-1: Vurderer rundt, men synes rett-på ser bedre ut. Runder skrent, løper på kurs, får kontakt med neste skrent og kommer opp på flate. Er på vei mot posten når jeg ser en post på høydepunktet i ringen. Skjønner at det er feil, men sjekker koden i tilfelle det er posten som henger feil mtp hvor nærme den var. Fortsetter med en gang jeg ser koden ikke stemmer.

1-2: Prøver å finne beste trasè ut til veien. Ellers ganske kjedelig en stund. Prøver å jobbe bra med kompasset i inngangen, men klarer ikke det, gjør en pararellfeil med søkket også, og får en ekstra sving. 10-15 sek.

2-3: Ok retning ut av posten. Finner åpningen i stupet greit, og får også en ok trasè til stien. Greit videre, før jeg ikke har en klar nok plan inn i posten og det blir litt sikk-sakkløping.

3-4: Litt middels retning ut av posten. Ellers ganske ideelt.

4-5: Bra utgangsretning. Treffer stien greit. Videre er enten kartet litt skjevt eller at jeg fulgte feil sti, for havnet plutselig litt langt nord. Tapte nok ikke noe på det da det var fint å løpe der, tråkk hele veien. Bra videre, gul kolle, søkk, over myr, mellom skrenter og god kurs inn i posten.

5-6: Over gul kolle, langs skogsgrense, skrent, og feeling inn i posten. Burde kanskje tatt frem kompasset.

6-7: Bra utgang. Runda stupet, passerte høydepunktet, retning mot stien. Fant et tråkk som gikk opp på kollen og fulgte det, så missa den lille stien. Deretter bra, jobbet ganske aktivt med kompasset. Nøye med å ta av riktig sted fra stien.

7-8: Vurderte å kutte, men droppet det. Opp ved siden av stupet, så gul kolle og løp på retning videre. Holder på å dra ned et søkk for tidlig men var tålmodig og fortsatte til skrentrekka dukket opp. Posten hang muligens litt for langt oppe.

8-9: Muligens litt skjev kurs, men tror kanskje utgangsposisjonen var litt skjev også.

Greit fornøyd med det tekniske, men litt for unøyaktig i inngangene i starten. Ganske flink til å optimalisere trasèer underveis synes jeg, selv om det absolutt kan bli bedre.
Show comments (0)
 
Moss sitt klubbmesterskap (24/08/2017) Moss sitt klubbmesterskap (24/08/2017)