Samlingsmesterskap Mellomdistanse (05/02/2017)
Category: Training
Map/area: Fleinskallen
Distance: 4.89 km
Time: 28:28
Average HR: 182
Maximum HR: 191
S-1: Gjør det enkelt. Ny sti som går rett sørover før hytta der. Ser kollen til høyre og skrentrekka ved posten, så har god kontroll.
1-2: Opp mot toppen. Deretter tror jeg posten skal ligge rett på baksiden, så stopper et sekund før jeg skjønner at den skal ligge bak en liten kolle til.
2-3: Runder kollen, gjør det enkelt.
3-4: Opp søkket, rundt vannet, deretter retning og prøver å se etter jordskrenten. Bra kontroll mellom der, men nøler litt i inngangen.
4-5: Ned fra skrentene, og deretter utnytte det gule og en ny sti til myra. Runder skogen og skrenten før jeg får posten ved å løfte blikket.
5-6: Kommer overraskende høyt og holder på å sette meg litt fast. Deretter veldig bra gjennomføring, rette fine linjer og får et hjortetråkk opp lia.
6-7: Prøver å ligge i lia og vente til ryggen kommer. Er en rygg i ringkanten jeg ikke ser og begynner da å nøle en del. Virker som om jeg står stille i ca 20 sekunder. Fortsetter til slutt og er lettet når jeg ser dasspapiret.
7-8: Runder ryggen fint og løper bra på retning inn i posten.
8-9: Rundt stupet og langs kanten. Tungt.
9-10: Opp bakken, bort myra og ser dasspapiret i søkket.
10-11: Knoter litt ned i myra, før jeg finner en grei trasè under "kanten". Sliter meg opp bakken før jeg tenker å runde skrentene. Kommer rett i det bratte søkket. Stopper opp og ser høydepunktet og posten er grei. Taper kanskje 10 sek.
11-21: Tenker egentlig å runde litt venstre, men finner et fint tråkk så bare drar på idet. Løper på retning siste del. ser høydepunktet etter myra og da er det bare å løpe. Kjenner det godt.
12-mål: Orker ikke bakken så prøver å runde. setter meg fast i et vann, ender med å løpe i kanten av det og går i gjennom isen og skraper opp leggen. Bra jobba. Får rimelig syra av å plompe uti etterpå og spurten blir da ganske så elendig på et ellers bra løp.

Godt fornøyd med den tekniske gjennomføringen, og ikke så gærnt fysisk heller. Må nok heve meg en del fysisk til sesongstart, men det bør gå an med litt mer trening og overskudd.
Show comments (0)
 
Samlingsmesterskap Mellomdistanse (05/02/2017) Samlingsmesterskap Mellomdistanse (05/02/2017)